Hasancık köyü parkelendi

İzmit Belediyesi’nin köylerdeki parke seferberliği devam ediyor.

Şimdiye kadar onlarca köyde parke çalışması yapan Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hasancık köyünü baştan sona parke ile kapladılar. Yetkililer, çalışmada 6000 metrekare parke, 3000 metre de bordür kullanıldığını söylediler. Hasancık köyü sakinleri parke çalışması için İzmit Belediyesi’ne teşekkür ederek “ köyümüzde samanlıktan, ahırlarımızın önüne kadar her taraf parke ile kaplandı. Ayağımızı çamurdan kurtaran Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlerden Allah razı olsun” dediler.

#

14 Ara 2018 - 09:19 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.