Haldız İş Merkezi'nin tabelası söküldü

MARSİAD Başkanı, işadamı ve Haldız İş Merkezi yöneticisi olan Bahri Odabaş, 15 senedir Haldız İnşaat’ın asansör sözünü yerine getirmemesi nedeniyle aldıkları yönetim kararı ile Haldız İş Merkezi’nin isminin yazılı olduğu tabelayı binadan söktü. Odabaş, binaya asansör yapımında sponsor olan kişinin ya da firmanın isminin verileceğini söyledi.

MARSİAD Başkanı, işadamı ve Haldız İş Merkezi’nin yöneticisi olan Bahri Odabaş, binanın yapımından itibaren binanın asansörünü yapma sözü verdiği halde asansörü yapmadığı gerekçesiyle Haldız İş Merkezi’nin isminin yazılı bulunduğu tabelayı yönetim kararı gereği yerinden sökerek kaldırdı. Polis ekipleri eşliğinde gerçekleşen tabela söküm işleminin ardından Odabaş, konuyla ilgili basın açıklaması düzenledi.

15 yıl boyunca mağdur ettiler

Odabaş, “İş merkezine kendi ismini yazdığı halde 15 yıldan beri yaptığı binanın asansörünü taktırmayan Haldız İnşaat'ın ismini binadan kaldırmak zorunda kaldık. İş merkezinin müteahhitliğini yapan Haldız İnşaat ofisleri satarken en kısa sürede yerini boş bıraktığı ikinci asansörü ekonomik sıkıntıları açar açmaz en kısa sürede yapacağını sözünü vermesine rağmen projedeki yerine kabini koymayarak 15 yıl boyunca binada faaliyet gösteren firmaları ve AK Parti'yi zor durumda bırakmaya devam etmiştir” dedi.

KÜFÜR HAKARET ÖLÜM TEHDİTİ 

Son düzenlenen genel kurulda Haldız İnşaat asansörü yaptırmadığı takdirde isminin binadan kaldırılarak asansörü yaptıracak kişi veya kuruma sponsorluk haklı olarak binanın isminin verilmesine karar verilerek yönetime yetki ve sorumluluk verildiğini belirten Odabaş, “Yaklaşık 45 gün önce kararı Haldız İnşaat'ın başkanı Macit Haldız tebliğ ettiğimiz zaman bizi telefonda arayarak önce kendisi daha sonra işlerini takip eden yeğeni Hüseyin Haldız tarafından küfür hakaret ve ölüm tehdidinde bulunarak insanların hakkını gasp etmeye devam etmek istemiştir” dedi.

GEREKEN DERSİ VERMEK İÇİN

Odabaş, “Korku İmparatorluğu kurarak insanların hakkını gasp etmeye çalışan bu kişilere karşı gereken dersi vermek için bugün valilikten talep ettiğimiz güvenlik tedbirleri ile milli iradenin kararını uyguluyoruz. Kocaeli'nin ve Türkiye'nin en zenginleri konumuna gelmesine sebep olan bina sahiplerine ve Ak Parti’ye olan vefa borcunu ödeyerek faaliyete sokacağı iki asansöre sadece AK Parti'nin katlarında kullanacağımızı defalarca ifade etmemize rağmen hiçbir sonuç alamadık” dedi.

Binaya sponsorun ismi verilecek

Binanın asansörünü yapacak olan kişi ya da firmanın ismini binaya vereceklerini belirten Odabaş, “Buradan önce Ak Parti'ye ve Ak partililere sesleniyorum bu asansörü yaptırdıkları takdirde binaya insanların binayı AK Parti'nin kiracı olarak bulunduğu binayı AK Parti binası olarak bilmesi nedeni ile Ak İş Merkezi ismini vereceğiz. Kabul görmediği takdirde kim asansör yapımına sponsor olursa iş merkezine sponsorun ismi verilecektir” şeklinde konuştu.

#

17 Mar 2017 - 12:06 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.