Güzeloğlu ve eşi şehit ailelerini ziyaret etti

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu Şehit Astsubay üstçavuş Ömer Burak Öğüt’ün ve Şehit Piyade Üsteğmen Serkan Çakal’ın ailelerini ziyaret etti

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte şehitlerimizin ailelerini ziyaret etti.

12.10.2014 günü Konya'da yapılacak olan eğitim programına katılmak üzere Cengiz Topel Hava Komutanlığı'ndan kalkan ve kısa süre sonra Kartepe Karaardıç mevkiinde  düşen helikopterde şehadet mertebesine eren Şehidimiz DSA. Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt’ün  eşi ile şehidimizin emanetleri  Bekir Bora ve Berk Buğra’yı ziyaret etti.

Hasan Basri Güzeloğlu; “Görevini yapmakta iken, helikopter  kazası sonucu şehit olan  Ömer Burak’a ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet, ruhları şad olsun”  diyen Güzeloğlu,  bütün Aziz şehitlerimizi şükran ve minnet duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade ederek, şehidimizin emanetleri Bekir Bora ile Berk Buğra’yı severek, onlarla yakından ilgilendi. 

Şehidimiz Ömer Burak Öğüt’ün eşi Eda Nur Öğüt, kendilerini yalnız bırakmayan Güzeloğlu ve eşine  teşekkür ettiler.

Şehit Piyade Üsteğmen Serkan Çakal’ın ailesini de ziyaret ettiler

Vali Hasan Basri Güzeloğlu eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte Hakkari’de  vatani  görevini yapmakta iken şehadet mertebesine eren Şehidimiz Piyade Üsteğmen Serkan Çakal’ın eşi ve oğlu Metehan’ı  ziyaret etti.

Güzeloğlu, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Serkan’ı ve tüm  şehitlerimizi şükran ve minnet duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti ve şehidimizin emaneti olan Metehan ile yakından ilgilendi.

Şehidimiz Serkan Çakal’ın  eşi Zeynep Çakal, kendilerini yalnız bırakmayan Güzaloğlu ve eşine teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler.

#

03 Mar 2017 - 11:07 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.