Güllüoğlu da kepenk indirdi…

Tarihi Güllüoğlu Baklavacısı, kısa bir süre önce Ömerağa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan binaya taşınmıştı. 3 katlı yeni yerinde hizmetine devam eden tarihi işletme, geçtiğimiz günlerde kapandı

Güllüoğlu da kepenk indirdi…
Haber albümü için resme tıklayın

Kentimizin köklü markalarından olan Güllüoğlu Baklavacısı, geçtiğimiz günlerde kapısına kilit vurdu. İçeride kalan malzemelerini kamyonetler yardımıyla taşıyan işletme, bulunduğu adreste hizmetini sonlandırdı. Güllüoğlu’nun neden kepenk indirdiği konusunda ise çeşitli söylentiler konuşulmaya başlandı. Bu söylentilerin başında Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan mevcut dükkan kiralarının bir hayli yüksek olması geliyor. Fahiş kira fiyatları girişimcilerin elini yakıyor.

10 Tem 2018 - 10:35 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

vatandaş - Fetocu olduğu için işlerinin eskisi gibi olmadığını düşünüyorum. Bir vatandaş olarak yaklaşık 2 yıldır alışveriş yapmadım. Tepki göstermek lazım Aynı tepkiyi şehrimizde fetodan yargılanıp içeride olan ve işlerinin devam ettiği birçok işletmeler var ( market zincirleri gibi ) onlarada göstermek lazım. Haa bu arada güllüoğlunun kiracı olduğu binanın sahipleri acaba aynı olabilirmi ?

Beğen(1)

Beğenme(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Temmuz 10:35