Gölcük’ten “Mavi Vatan”a… Tüm gemiler sefere çıktı!

Yunanistan ve Mısır arasında deniz sorumluluk alanlarıyla ilgili imza atılan anlaşma ardından Gölcük’teki tüm savaş gemileri üstten ayrılarak Ege Denizi’ne girdi.

Yunanistan’ın Doğu Akdeniz’de ve Ege Denizinde tansiyonu düşürme çağrısı üzerine Türkiye savaş gemilerini Ege’den çekmiş diyalog yolunu açmıştı. Ancak Yunanistan’ın Mısır ile Türkiye’nin münhasır ekonomik bölgesini hiçe sayarak anlaşma yapması Akdeniz’deki suları ısındırdı.

TÜM GEMİLER MAVİ VATAN’DA

Yunanistan ve Mısır’ın korsan bir anlaşma yapması üzerine Gölcük’deki Türk donanması demir aldı. Gölcük Deniz Üssünde buluna tüm gemi ve denizaltılar üstten ayrıldı. Donanma gemileri Ege Denizi’ne giriş yaptı. Bölgede sefer çıkan gemilere çeşitli üstlerden kalka diğer donanma gemileri de eşlik etti.

#

08 Ağu 2020 - 12:45 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

02

Vatan severv - Akp akp akp yanlisiyla dogrusuyla akp kufur eden abiler ablalalar gecmise bakin lutfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ağustos 12:45
01

Mehmet - Boş yorum yapma tarihini bil de öyle konusalim senle

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ağustos 12:45