Gökçe konuştu Doğan sinirlendi

Hukuk Bürosu açılışında Doğan ve Gökçe gerginliği yaşandı. Tan Hukuk ve Danışmanlık bürosu açılışında konuşan Kocaeli Barosu Başkanı Avukat Sertif Gökçe “Barolarla ilgili siyasi iktidarın ciddi bir hamlesi olmuştur. Avukatlar hukuk sistemi için olmaz ise olmazdır” dedi. Gökçe’nin sözlerine kızan Nevzat Doğan ise “Basın açıklamanızı başka yerde yapsaydınız” diyerek tepki gösterdi.

Gökçe konuştu Doğan sinirlendi
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’de geniş bir kesim tarafından tanına CHP’li Diş Hekimi Müzeyyen Topçu Tan ve Doktor Ömer Tan çiftinin oğulları Avukat Ozan Kutay Tan, avukatlık belgesini almasının ardından Ömerağa Mahallesi Alemdar Caddesi Soydan İş Merkezi 4’üncü katta Hukuk ve Danışmanlık broşunu açtı. 2015 yılında Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Ozan Kutay Tan stajını Av. Hüseyin Acurman’ın yanında tamamladı. Tan Hukuk Bürosu açılışına CHP Milletvekili Fatma  Kaplan Hürriyet, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Kocaeli Barosu Başkanı Av. Sertif Gökçe, Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, CHP eski milletvekilleri Bekir Yurdagül, Hikmet Erenkaya, Biz İzmitiz Platformu Başkanı Hüseyin Erol ve çok sayıda davetli katıldı.

GÖKÇE HÜKÜMET POLİTİKALARINI ELEŞTİRDİ

Açılış töreninde konuşan Kocaeli Barosu Başkanı Av. Sertif Gökçe “ Kutay kardeşimiz iyi bir staj dönemini tamamlayarak kendi ofisini açarak avukatlık faaliyetlerini burada sürdürecektir. Bu sebeple öncelikle kendisini tebrik ediyor başarılar diliyorum. Avukatlık çok onurlu ve kutsal bir meslektir. Ancak Kutay kardeşimiz çok şansız bir dönemde bu mesleği seçmiştir. Hepinizin bildiği gibi son yıllarda hukuk sistemimiz dip noktalardadır. Yargıya olan güven yüzde 30’ların altına düşmüştür. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi geçen günlerde barolarla ilgili siyasi iktidarın ciddi bir hamlesi olmuştur” ifadesini kullandı.

DOĞAN,’’BASIN AÇIKLAMANIZI BAŞKA YERDE YAPSAYDINIZ’’

Başkan Gökçe, “Avukatlar hukuk sistemi için olmaz ise olmazdır. Avukatlar halkın temsilcileridir. Baroları parçalamak hukuk sistemini parçalamaktır. Biz avukatlar olarak bu durumun karşında durmaya devam edeceğiz” dedi. Gökçe’nin sözlerini tamamlamasının ardından duruma tepki gösteren İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan “ Keşke basın açıklamanızı başka bir zamanda başka bir yerde yapsaydınız. Burada bir açılış yapıyoruz” diyerek Gökçe’ye tepki gösterdi. Kısa süreli yaşanan gerginliğin ardından davetliler yeni açılan hukuk bürosunu gezerek genç avukata başarılar diledi. Açılışta davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

10 Şub 2018 - 16:22 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

02

vatansever - 15 yıldır iktidardayız ama bütün odalar solcuların, ve alevilerin elinde bu nasıl iş. sağ kesim iyi bakın bu solcular ne yapıp edip hukuk sistemini bırakmıyorlar

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Şubat 16:22
01

Aslan Devletçi - Eğriye eğri doğruya doğru diyenlere kızmak bu ildekilerinmi yoksa iktidardakilerin genel karakterimi!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Şubat 16:22