Genç İzmitliler Platformu’ndan çifte ziyaret

Hız kesmeden çalışmalarına devam eden Genç İzmitliler Platformu geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimlerde Kocaeli Ticaret Odası Başkanlığı’na seçilen Necmi BULUT ve ekibine ardından Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Faruk MAMİK’e ziyarette bulundu.

Platoform üyeleri önce Koto Başkanı Necmi Bulut ve yönetimine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunarak istişarelerde bulundular. Ardından Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Faruk MAMİK’e ziyaret gerçekleştirerek kente dair istişare ettiler. Başkan Şengöz ziyarette : “ Yoğun bir seçim dönemini tamamladınız. Yeni döneminizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. KOTO bu şehrin kalbidir. İnanıyoruz ki hizmetleriniz daha güzel ve daha güçlü olacaktır. Genç İzmitliler Platformu bu kentin ortak paydasında buluşabilen herkese destekçidir. Bu vesileyle içimizden Mert Kavşut kardeşimiz de meclis üyesi olarak seçimi kazandı ve hizmetine başladı. Bu bizim için ve gençlik anlamında ayrı bi gururdur. Gençlerin varlığını ve heyecanını öldürmek yerine, hizmete çevirmek anlamında güzel bir adımdır. Genç İzmitliler bu gün bu kentin en genç ve en dinamik sivil toplum kuruluşu olarak yoluna devam ediyor. Sizlerin de destekleriyle devam edecektir.” İfadelerini kullandı.

HEYECANINIZ KENTE UMUT OLDU

Ziyarette konuşan KOTO Başkanı Necmi BULUT : “ Genç İzmitliler Platformu’nu yakından takip ediyorum. Çalışmalarını ve projelerini izliyorum. Kocaeli’de kısa zamanda çok güçlü ve güzel bir yer edindiniz. Gençlerimizin iktisadi ve sosyal alanda bir araya gelip bir şeyler yapması her zaman takdire şayan oluştur. Bu sebeple siz bu kente bir heyecan oldunuz, bir umut oldunuz. Genç İzmitliler Platformu Başkanvekili olan Mert Kavşut’da bizimle birlikte Koto’da meclis üyesi oldu. Bu da ayrı bir gururdur. Gençlere güvenmenin en güzel örneklerinden bir olmuştur. Bu sebeple çalışmalarınızda her daim bir destekçi olduğumuzu biliniz. Biz İzmit’i seviyoruz. Bu sevgimizi her alanda göstereceğiz. Yönetminizdeki her arkadaş ayrı değerlere sahip. Bu kadar güzel bir ekip inanıyorum ki çok şeyi başaracaktır.” ifadelerini kullandı. Genç İzmitliler ardından Kocaeli Müteahhitler Birliği’ni ziyaret ederek Başkan Faruk MAMİK ve yönetimine hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

KENTSEL DÖNÜŞÜME HAZIRIZ

Başkan Faruk MAMİK : “ Sivil toplum kuruluşları demokratik hayatın en önemli yapılarıdır. Öncelikle yaptığınız bu iş ciddi manada bir gönül işidir. Çok güzel bir ekip Genç İzmitliler Platformu. Bu vesileyle hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Biz ilimizde kentsel dönüşüm için hazırız. Elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya varız. Kocaeli deprem bölgesi. 1999 depreminde çok canımızı kaybettik. Bu sebeple böyle bir şeyle karşı karşıya kalmadan bir kentsel dönüşüm başlatmak en doğrusudur. Ve Kocaeli Müteahhitler Birliği de bunun öncülüğünü yapmaya hazırdır. Kentimizdeki ağır hasarlı binalar hakkında da şu an bir çalışma yürütüyoruz. Ve çok yakında kamuoyu ile paylaşacağız.” dedi.

16 Nis 2018 - 15:04 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.