Fikri Işık, Basın Sitesi'nde

Eski Başbakan Yardımcısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, hayata geçmesi için büyük emek verdiği Kocaeli Basın Sitesi'nde gazetecilerle bir araya geldi

Gazeteciler istedi, Fikri Işık geri çevirmedi. Derince'nin Çınarlı Mahallesi'nde TOKİ tarafından yaptırılan Kocaeli Basın Sitesi'nde yaşam 5 ay önce başladı. Gazeteciler, projenin hayata geçmesinde büyük özveri ve emeği bulunan eski Başbakan Yardımcısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık'ı Basın Sitesi'ne davet etti. Fikri Işık da yoğun programına rağmen gazetecilerin bu isteğini geri çevirmedi. AK Parti Derince İlçe Başkanı Serkan Çakıroğlu da ziyaretinde Fikri Işık'a eşlik etti.

Milletvekili Fikri Işık ziyaretinde önce Basın Sitesi'ni gezdi, konutların son durumu hakkında bilgi aldı. Ardından da eski Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mesut Çatak'ın evinde gazetecilerle bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat süren sıcak ve keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. Mesut Çatak ve gazeteciler, projenin hayata geçmesinden dolayı Milletvekili Fikri Işık'a teşekkür etti. Fikri Işık da nazik davetlerinden dolayı gazetecilere teşekkür ederken, evlerinde de huzur ve mutluluk içinde oturmalarını temenni etti.

04 Mar 2019 - 13:14 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.