FETÖ toplantılarına ev sahipliği yapan Acar'ı kim koruyor?

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ soruşturması kapsamında ilimizde kapatılan Güngör Arslan'ın sahibi olduğu Bizim Kocaeli Gazetesi, Manset Koc...

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ soruşturması kapsamında ilimizde kapatılan Güngör Arslan'ın sahibi olduğu Bizim Kocaeli Gazetesi, Manset Kocaeli ve Demokrat Gebze Gazeteleri kapatılmış, sahipleri gözaltına alınmıştı.

Darbe girişiminin ardından gözaltına alınan ve 29 gün sorguda tutulan Güngör Arslan emniyet ifadesinde, kendisini örgüt toplantılarına Acarlar Turizmin sahibi Bilal Acar'ın davet ettiğini ve Acar'ın daveti üzerine toplantılara katıldığını söylediği biliniyor.

Arslan'ın emniyet sorgusunda verdiği bu ifadenin ardından, Acar'ın ifadesine başvurulmadığı ortaya çıktı.

Arslan Emniyet sorgusunda verdiği ifadeyi geçtiğimiz gün mahkeme karşısında da tekrarladı ve adliye yapılandırmasında ki örgüt toplantılarına ev sahipliği yapan Bilal Acar'ın kendisini toplantıya davet edildiğini ve davet üzerine toplantıya katıldığını ifade etti.

Güngör Arslan'ın aylar önce Acar hakkındaki nı ifadelerini rağmen Bilal Acar’ın ifadesine başvurulmadığı ortaya çıktı.

Bu gelişmelerin ardından akıllara, Bilal Acar birileri tarafından korunuyor mu sorusu geliyor.

.

#

20 Mar 2018 - 22:23 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

02

Aslan Uyandırırpençe - Bu ilde fetöcüleri kollayan güç bellidir,ama herkes korkar dile getirmekten,ben sadece Allah’tan korktuğun için zart diye söylerim ama hiçbirşey olmaz.Adil Öksüz adlı öküzü bağlantıları iyi incelenirse Kocaeli’deki öküz başı ortaya çıkar,korusun bakalım bürokrasideki itlerini,nereye kadar?Devlet kelimesinin anlamını yakında öğrenecek makamı ne olursa olsun!!!!&

Beğen(3)

Beğenme(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 22:23
01

Ks - Adil oksuzbile kocaelindekilerce korunuyorsa diyecek kelime yok RTE uyanmasi lazim kocaeli konusunda .soru 1adil oksuz sakaryada kaybolmadan once kocaelinden gecerken seka kapali spor salonuna ugradimi.2 bu olayi goren isci .amir memur varmi.3 varsa neden ustu ortuldu .kocaelideki buyuk bas itler idamlik ama hala koltuklarinda oturuyorlar

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 22:23