FETÖ şüphelileri adliyede…

Kocaeli merkezli düzenlenen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 14 askeri personel  sabah saatlerinde  adliyeye sevk edildi.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında 16 asker için gözaltı kararı verilmiş, geçtiğimiz Salı günü operasyon başlatılmıştı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri bu İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Yalova ve Zonguldak'ta 12'si görevde, 2'si açığa alınan, 2'si emekli 16 kişiyi yakalamak için eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.

FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 14 askeri personel, biten işlemlerinin ardından sabah saatlerinde  adliyeye sevk edildi. Firari 2 kişini yakalanması için soruşturma devam ediyor.

14 Şub 2019 - 10:19 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.