Fetih ve Gençlik Şöleni

İstanbul’un fethinin 565. yılı Gebze Alaattin Kurt Stadyumu’nda kutlanacak.

Türkiye’nin en büyük gençlik hareketlerinden biri olan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Mayıs ayında dev bir organizasyon gerçekleştirecek. AGD Kocaeli Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan etkinlik büyük bir şölenle kutlanacak.

12 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’da başlayacak olan programda Fethin sembolü olan gemilerin karadan yürütülmesi canlandırılacak. Dünya Kur’an-ı Kerim güzel okuma birincisi hafızların Kur’an ziyafeti vereceği şölende tanınmış sanatçılar ezgi ve şiirleriyle programa renk katacak.

Mehteran, spor ve akrobasi gösterilerinin yanı sıra havai fişek gösterilerinin de olacağı Fetih kutlamasına birçok İslam ülkesinin devlet büyükleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılacak.

Anadolu Gençlik Derneği fetih kutlamalarını daha önce 2005, 2011, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 yıllarında yine İzmit İsmetpaşa Stadyumunda gerçekleştirmiş ve fetih kutlamalarına on binlerce kişi katılmıştı. Bu yıl gerçekleştirilecek olan organizasyona da on binlerce kişinin katılması bekleniyor.

18 Nis 2018 - 12:07 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.