Faruk Bostan tepki göstermişti, KOTO ise…

Kocaeli Ticaret Odası bağımsız meclis üyesi Faruk Bostan dün yapılan meclis toplantısında, KOTO akademinin FETÖ üst aklı tarafından kurulduğuna vurgu yapmıştı. Ticaret Odası Basın Bürosu bu açıklamaların ardından, Faruk Bostan’ın da fotoğrafının bulunduğu haber metnini gazeteler ile paylaşarak, “KOTO komiteleri okula tam not verdi” diye servis etti

Faruk Bostan tepki göstermişti, KOTO ise…
Faruk Bostan tepki göstermişti, KOTO ise…
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Ticaret Odası bağımsız meclis üyesi Faruk Bostan dün yapılan meclis toplantısında zehir zemberek açıklamalarda bulunmuş, KOTO akademiyi FETÖ üst aklının kurduğunu ve okulun aynı mantıkla ile yönetilmeye devam ettiğine vurgu yapmıştı. Bostan’ın bu açıklamaları KOTO’da soğuk duş etkisi yaratırken bazı meclis üyelerinin Bostan’a destek verdiği gözlenmişti. Ticaret Odası Basın Bürosu bugün ilimizde iş yapan firma sahipleriyle dalga geçer gibi yayın kuruluşlarına Faruk Bostan’ın da fotoğrafının da bulunduğu bir haber metni geçti. Haber başlığında ise ‘KOTO komiteleri okula tam not verdi’ olarak Faruk Bostan’ın fotoğraflarıyla beraber paylaştı.

‘ARA ELEMAN YETİŞMEYECEK’

Bostan dün kürsüde yaptığı açıklamada,''Biz bu okula mali destek veriyoruz. Bu okulun kuruluş amacı vardı. Bu okula bir ziyaret gerçekleştirdik. Bizim bu okulu kurarken kuruluş amacı KOBİ’lere ara eleman yetiştirmekti. 4 Milyon bu okula yardım ettik. Bu okula gelecek olan öğrencilerden biz yüzde 3’e tekabül eden bir puan istiyoruz. Bu çocuk ara eleman olmaz. Bu çocuk üniversiteye gidecekse bu okula ne ihtiyaç var. Burada ara eleman yetişmiyor. Gayet zeki pırlanta gibi çocuklar var. Ama bu işi normal okullar yapıyor. Benim operatöre, kaportacıya ihtiyacım var. Biz bunlar yetişecek diye senelik 1 Milyon -1 Milyon ödüyoruz. Çocuklara puan şartı koymasak ve onlara açık açık ara eleman söyleyeceklerini söylememiz lazım. Biz yarışmacı çocuklar yetiştiriyoruz. Burası bir üst akılla kurulmuş ve biz bu üst akıla hizmet ediyoruz. Kuruluş amacının dışında bu okul hizmet edecekse sıkıntı vardır. Biz bu paraları boşuna vermişiz. Ben 26.07.2018 Necmi Bulut bu iddaları açıklamalı! Arkasındayım bu okul 1 yıl sonra ilk mezunlarını verecek. Bizde Sayın Cumhurbaşkanımız gibi aldatıldık dememek için bunu diyorum. Burada ara eleman yetişmiyor” ifadesini kullanmıştı.

ESNAFIN SIRTINA KAMBUR

Kocaeli Ticaret Odasından gelen haber metninde, Kocaeli Ticaret Odası’nın istişare organı olan komitelerin asil ve yedek üyeleri, nitelikli ara eleman yetiştirmek üzere faaliyetlerini sürdüren Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, örnek eğitim metotlarına tam not verdi ifadesi yer aldı. Murat Özdağ döneminde kurulan KOTO Akademi’ye bu güne kadar İzmitli esnafların aidat ücretlerinden 4 milyon 245 bin TL aktarıldı. Ara eleman yetiştirmek için kurulan ve eğitim modelinde ara eleman yetişmesi mümkün olmayan Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine aktarılan yüksek miktarda para darboğazda olan esnafın sırtına adeta bir kambur olarak görülüyor.

26 Tem 2018 - 11:39 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Leyla41 - Birilerini arşu alaya cikarmadan once iyi tartip bicnek gerek.Hakkinda sorusturna dosyasi olan Zeytinoglunu bile birilerinden dinledik)))

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 11:39