EYT’liler kan bağışında bulundu

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği Kocaeli Temsilciliği, Kızılay Kan verme merkezine giderek kan bağışında bulundular

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği Kocaeli Temsilciliği, hak arayışlarını sürdürürken bir yandan da sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor. Derneğin Kocaeli Başkanı Naim Avcı’nın davetiyle Pazar sabahı Ulugazi İlköğretim Okulu’nun karşısında bulunan Kızılay Kan verme merkezine gelen EYT mağdurları Kan ve Kök hücre bağışında bulundu.

MİTİNGE HAZIRLANIYORUZ

EYT Kocaeli temsilcisi Naim Baki kök hücre bağışı ile ilgili: “Sadece haklarımızı aramakla kalmıyoruz, toplumun sosyal yaralarına parmak basıyoruz. Kan bağışı, ilik nakli ve organ naklini destekliyoruz. Kocaeli Üniversitesi’nde de madde bağımlılığı ile mücadele eden bir grup var onlara da destek vereceğiz. Tüm kötü alışkanlıkların silinmesi için mücadele edeceğiz. Arkadaşlarımız Türkiye’nin en kaliteli grubu. Hiçbir yerde marjinal gruplara kapılmadan demokratik eylemlerimizi yapıyoruz. Çok yakın zamanda güzel haberleri sizlerle paylaşacağız. 17 Mart’ta Büyük İstanbul Maltepe mitingine hazırlanıyoruz” dedi.

10 Mar 2019 - 11:54 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.