ETÇİ BEYLER VIP SALONLARI AÇILDI

Etçi Beyler Restaurant'ın bünyesinde hizmet verecek Etçi Beyler VIP Salonları hizmete girdi.

Etçi Beyler Restaurant bünyesinde hizmet veren Etçi Beyler VIP Salonlarında söz, nişan, kına gecesi, düğün, sünnet düğünü, yemekli iş toplantıları için organizasyonlar yapılıyor.

Mevcut restaurantın üst katlarında yer alacak salonlar, 250 kişinin ağırlanabileceği Etçi Beyler VIP Salon 1 ve 350 kişilik Etçi Beyler VIP Salon 2 adlarını taşıyor. Osmanlı motiflerinin ön planda olduğu salonlarda muhteşem bir dekor sizleri bekliyor. Çok özel ve nezih bir mekana sahip VIP Salonlarında misafirler için her şey düşünülmüş.

Çok ciddi bir yatırımın ardından müşterilerinin karşısına çıktıklarını belirten firma sahibi Tufan Ubay, VIP Salonları için şunları söyledi:''Çeşitli organizasyonlar için yoğun talepler alıyorduk. Ancak mevcut restaurantı  bu tür organizasyonlar için kullanmamız mümkün değildi. Ayrıca büyük sanayi kenti olan Kocaeli'de fabrikaların üst düzey yöneticilerinin yemekli organizasyonları içinde teklifler alıyorduk. Bunun için çok ciddi bir yatırımla üst katlarda VIP Salonlarını açtık. Artık bütün organizasyonlar için hazırız. Çok özel ve çok kaliteli salonlar hizmete girdi. Bunun yanında Kocaeli'nin ve hatta Marmara'nın en iyi et dönerini de yemekli organizasyonlarda servis ediyoruz.Bu alanda çok ciddi bir fark yaratıyoruz.''dedi.

İstasyon Mahallesi Ankara Caddesi No:89 – Köseköy / Kartepe – Kocaeli

0262 373 40 50 – 0 536 070 58 58

#

25 Nis 2017 - 14:50 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.