Eski Perşembe Pazarı alanı ücretli olacak… Otoparkların geliri artık Kocaelispor’un!

Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında AK Parti grubu Kocaelispor için çok önemli bir teklif sundu. Kabul edilen teklife göre otopark gelirleri Kocaelispor verilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2019 yılındaki son toplantısı bugün gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın başkanlığında Fuar içindeki Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleşen mecliste AK Parti grubu Kocaelispor için çok önemli bir teklif sundu.

AK Parti Meclis üyeleri Yaşar Çakmak ve Mustafa Soydabaş’ın verdiği önergede, İzmit şehir içi, Ormanya ve Milli İrade meydanından elde edilen otopark gelirleri Kocaelispor’a devredilmesi için meclis gündemine alınmasını teklif edildi.

Bu gündem maddesi ile ilgili söz alan Hürriyet, “Başkanım buranın olması vatandaşa olumsuz gelir. Hep ücretsizdi” dedi.

Büyükakın ise cevaben, “Karar verin. Vatandaşa mı destek çıkacaksınız Kocaelispor’a mı? Bu konudaki tavrınız tam olarak nedir?” diye sordu. Hürriyet de, “Tabi ki Kocaelispor bizim için de çok kıymetli. Ben sadece birlikte bu işi göğüsleyebilir miyiz diye bir uyarıda bulunmak istedim” ifadelerin kullandı.

Meclis gündemin alınan bu teklif kabul edildi. Bunda sonra 5 yıl boyunca elde edilen otopark gelirleri Kocaelispor’a devredilecek. Kocaelispor böylece önemli bir gelir kalemi daha elde etmiş oldu.

12 Ara 2019 - 16:42 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.