Enver Güler isyan etti; “Kimse bizi küçük göremez”

Hodri Meydan Taraftar Grubu lideri Enver Güler sonunda isyan etti. Kimsenin Hodri Meydan’ı küçük görme gibi lüksü olmayacağını söyleyen Güler, Bayburtspor taraftarlarına otobüs tahsis eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a da göndermelerde bulundu.

'Efsane Geri Dönüyor' kampanyasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Enver Güler, Hodri Meydanı kimsenin küçük göremeyeceğini belirterek’’ Hodri Meydan sadece bir taraftar grubu değil. Kentte gündem belirleyen bir topluluktur. Kimse ama kimsenin Hodri Meydanı küçük görme lüksü yoktur. Bu kentte siyaset yapan ve hatırı sayılı firma sahiplerini arıyoruz Kocaelispor’a destek istiyoruz fakat telefonumuza çıkmıyorlar. Biz kendimize hiçbirşey istemiyoruz, bu kentte siyaset yapıyorlar bu kentin ekmeğini yiyen firma sahipleri, iş adamları maalesef Kocaelispor’a haksızlık yapıyor. Bir süre önce Kocaelispor için kampanya başlatıldı, adına da ‘Efsane geri dönüyor’ denildi. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un dışında kimse bu kampanyaya destek vermedi, samimi davranmadı. Konuyla alakalı sosyal medyada başlattığımız tepkimizi tribünler de yansıttık ve bir pankart hazırladık,’ YOKSUNUZ’ dedik. Kısacası kent yöneticilerinin yaptığının adı kampanya değil’’ ifadesini kullandı.

KARABACAK’A SESLENDİ

Güler, düzenlenen kampanyada 2 ay içerisinde 150 bin TL toplandığına dikkat çekerek,’’ bu kent sanayi kenti ve 2 ayda 150 bin TL’nin toplanıyor olması bu kentin ayıbıdır. 5 bin kişi 50 TL para vererek kampanyaya destek verse sonuç böyle olmaz. Kimse bedava kahramanlık yapmasın, biz ne çilelerle deplasmana gidiyoruz kimse bilmiyor. Bize siyasilerden en büyük desteği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz veriyor. Sizin aracılığınızla Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a da seslenmek istiyorum. Bayburtlulara otobüs tahsis eden Karabacak bu hafta Çorum’da oynanacak müsabakaya Kocaelispor taraftarlarına da otobüs tahsis etmesini istiyoruz. Kocaeli Valimiz Hüseyin Aksoy’u maçlarımızda görmek istiyoruz en azından Kocaeli’de oynanan müsabakalarda onur konuğumuz olsun. Biz Kocaeslipor’un başarısını istiyoruz, başka hiçbirşey istemiyoruz’’ dedi.

12 Kas 2018 - 12:10 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.