Engin Uçar İzmit'i buluşturdu

AK Parti İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Engin Uçar'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda İzmit'in dinamikleri bir araya geldi...

Kocaeli'nin tanınan iş adamı Adnan Uysal ve AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Engin Uçar'ın desteğiyle bugün Kandıra yolu mevkiindeki Çadır Restoran'da geniş katılımlı bir yemek verildi... Yemeğe; muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sendika temsilcileri, iş adamları esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı. Öte yandan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ve teşkilat mensupları da bu organizasyona davetli olarak katıldı.

Adnan Uysal, "Bugün iyi niyetli insanlar bir arada. Bu buluşmada kaynaşalım istedik. Bu memleketin bel kemeği esnaflarımız var. İzmit demek esnaflar demektir. Hepsi aramızda sağ olsun var olsun. Bu organizasyonun ev sahibi de Engin Uçar kardeşimizdir. O'nu da size emanet ediyorum. Tahir Bey gönül insanımızdır. Sibel Hanım, bize Recep Tayyip Erdoğan'ın emanetidir. Onlar da yanımızda. Hepsini görmekten çok mutluyuz" dedi.

Ardından İzmit İlçe Başkanı Ali Güney bir konuşma yaptı. Güney'in ardından Sibel Gönül konuştu ve, "Bu organizasyonda sizinle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ülkenin 7 bölgesinden çok değerli hemşerilerimiz İzmit'te yaşıyor. Gönül belediyeciliği önemli. Hizmetler elbette önemli ama gönülden gönüle köprü inşa edemezsek başarılı olamayız. Esnafın neye ihtiyacı olduğunu, piyasanın sıkıntısını biliyorum. Bu sıkıntılar elbette aşılacak. Biraz daha sabretmemiz lazım.

İzmit'in kalbi olan Fethiye, Turan Güneş ve diğer caddeleri canlandırmak için elimizden geleni yapacağız. Geçmişini bildiğimiz bir ilçeyi yönetmeye talibiz. En güzelini tartışarak yapacağız. Ortak akılla yapacağız. Vatandaşın rızası olmadan hiöbir projeyi hayata geçirmeyeceğiz. İzmit'in çehresi değişecek. Tahir Başkanımızla uyum içerisinde çalışacağız. Bu iş gönül işi biraz da Sibel Gönül işi" ifadelerine yer verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, programda yaptığı konuşmada, "2007'nin sonundan 2017'ye kadar bu şehirde genel sekreter olarak çalıştım. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz size gökkubbeyi vaat etmeyeceğiz. Bu kentin toplu taşımasının ne yapılacağını biliyoruz. Örneğin tramvayın nereye gideceğini, uzatılacağını zaten biliyoruz. Bu kentin ileride neye ihtiyacı var biz bunları yıllar önce tasarladık. Tevazunun fazlası riyadandır.

Sibel Hanımla el ele verip bu şehrin geleceğini tasarlayacağız. Kocaelispor da bu şehrin markasıdır. Süper lige çıkması için elimizden geleni yapacağız. Borçlar yapılandırıldı. Kocaelispor'un siyasetini kimseye yaptırmayacağız. Bunun en büyük riskini ben aldım. Kocaelispor bu kentin marka değeridir. 2 milyon insan yaşıyor. Herkes 1 lira verse yılda 24 milyon yapar. Biz ortak akılla kamunun kaynağ israf edilmeden bunu başaracağız." ifadelerine yer verdi.

Büyükakın, "Fethiye Caddesi'nin üstünü kapatacağız. Yukardan bakan aşağıyı görecek. Aşağıdaki yağmurdan ıslanmayacak. Fethiye'de inşaat süreci uzun sürmeyecek şekilde çalışacağız. Cazibe alanı olacak bir çalışma olacak. Turan Güneş Caddesi'nin prestij caddesi olması lazım. Oranın da projesini yapacağız." dedi. Program esnafın soru cevabıyla devam etti.

Yemek sonrası bir konuşma yapan AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi aday adayı Engin Uçar, "İzmitimizin değerli esnaflarıyla bir araya geldik. Davetlerimizi kırmayan herkese teşekkür ederim. İzmitimizin gelişimi için önemli önerilerin yer aldığı bir toplantı oldu. Bu bizi çok sevindirdi" dedi.

ENGİN UÇAR KİMDİR?

İlimizin genç ve başarılı esnaflarından biri olan Engin Uçar, 1979 İzmit doğumlu. Engin Uçar, evli ve 3 çocuk babası. Aynı zamanda Kocaeli Ticaret Odası Meclis Üyesi olan Engin Uçar’ın özellikle Bekirpaşa bölgesinde bir ağırlığı bulunuyor.

12 Şub 2019 - 21:34 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.