Elektronik atıklar ödüle dönüşüyor

Körfez Belediyesi’nin okullararası başlattığı ‘Elektronik Atık Toplama Yarışması' devam ediyor.

Elektronik atıkların doğaya zarar vermemesi için çeşitli çalışmalar yapan Körfez Belediyesi, "Elektronik atık çöp değildir” sloganı ile ilçede bulunan okullar arasında yarışma başlatmıştı. Proje ile öğrenciler, elektronik atıkları toplayarak hem çevre bilincini geliştiriyor hem de geri dönüşüme katkı sağlamış oluyor. Körfez’de ilk ve ortaokullar arasında düzenlenen yarışma 15 Mayıs'ta sona erecek. Sonuçlar ise 18 Mayıs’ta açıklanacak. Birinci okula 2 bin TL, ikinci okula bin 500 TL, üçüncü okula da 750 TL ödül verilecek. Ayrıca her 150 kilogram elektronik atığa 1 koli A4 kağıt verilecek.

#

30 Nis 2017 - 13:27 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.