Elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü öldü

Kartepe ilçesinde, yol kenarındaki elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü Onur Çengel (26), hayatını kaybetti.

Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Sarımeşe istikametinden Köseköy istikametine seyir halinde olan Onur Çenge (26) idaresindeki 41 AAZ 285 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak sağa sola savrulmaya başladı.

Aşırı süratli olduğu değerlendirilen otomobil sürücüsü aracı bir  türlü toparlayamadı.  Yaklaşık 30 metre boyunca aracı kontrol altına almaya çalıştığı yerdeki lastik izlerinden anlaşılan sürücü Çenge,  başarılı olamadı. Araç yol kenarında bulunan bir beton elektrik direğine çarptı.

Gece geç saatlerde meydana gelen trafik kazasını, bölge sakinleri evlerinin içine kadar gelen yüksek ses ve dışarıda parlayan elektrik direğindeki kıvılcımlar ile fark etti.  Hemen dışarıya çıkan vatandaşlar, bir yandan polis, 112 ve itfaiye ekiplerine haber verirken, diğer yandan yardımcı olmak amacıyla araca koştular.  Ancak sürücü araçta sıkıştığı için mecburen itfaiye ekipleri beklendi.

Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, sürücü Çenge’yi sıkıştığı yerden çıkartarak 112 ekibine teslim etti.  Sağlık ekipleri yaralı genci ambulansa alarak yapmış oldukları kontrollerde, genç sürücünün yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kartepe İlçesi Köseköy Yeşilkent Mahallesinde ikamet eden Onur Çenge’in acı haberini alan yakınları ise olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdi. Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Çenge’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Kullanılamaz hale gelen otomobil ise çekiciyle otoparka götürülürken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

21 Mar 2019 - 08:35 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.