Eğitim-Sen Kocaeli Şubesi terörü kınadı

Eğitim-Sen Kocaeli Şubesi, Kayseri'deki terör saldırısını bir açıklama yaparak kınadı

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Bugün (17.12.2016) sabah saatlerinde Kayseri’de gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucunda 13 asker yaşamını yitirmiş, 56 kişi de yaralanmıştır. Ne yazık ki Türkiye, hızla kaosun içine itilmekte, yaşam hakkını yok eden bir şiddet sarmalına mahkûm edilmektedir. Biliyoruz ki artık bu ve benzeri saldırılara karşı yayınlanan kınama ya da lanetleme mesajları, yüreklere düşen ateşi söndürmemektedir.  Kendi çocuklarına sırça köşkler kuranlar, yoksul çocuklarına “şehitliği” reva görmekte; saldırıları, katliamları önlemek için çözüm üretmek yerine daha fazla gözyaşı akmasına neden olacak politikalardaki ısrarı sürdürmektedir. Eğitim Sen olarak belirtmek isteriz ki, bu topraklar gözyaşlarımıza doymuştur. Huzur ve barış içerisinde demokratik bir yaşam, herkes için hayati öneme sahip temel bir ihtiyaçtır. Bu nedenledir ki Kayseri’de gerçekleşen saldırıyı kınıyor, yaşamını yitirenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

#

17 Ara 2016 - 17:17 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.