Durmak yok, ümitsizlik yok, yola devam Kocaeli!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, 2. Lig kapısından dönen Kocaelispor teşekkür mesajı yayınladı.

Kocaelispor’un Çorumspor karşında aldığı 3-0’lık mağlubiyet sonrası en önemli destek, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’dan geldi. Kocalelispor ile ilgili görüşlerini açıklayan Yılmaz, “durmak yok, ümitsizlik yok, yola devam Kocaeli!” mesajını paylaştı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ın açıklaması şöyle;

“Kocaelisporumuz bugün 2. Lige çıkamasa da, kentimizde oluşturduğu sinerji, birlik ve beraberlik ruhuyla birleştirici bir güç olarak yoluna devam edecek.

Bu süreçte yönetimiyle, azimli futbolcularıyla, fedakar taraftar kitlesiyle kentimizin bütününü arkasına alarak takdire şayan bir mücadele ortaya koydu. Kentimizde büyük bir heyecan oluşturmayı başardı.

Başkan Bahri Yavuz ve yönetimine, cefakar futbolcularımıza, takımını hiçbir yerde yalnız bırakmayan Hodri Meydan taraftar grubuna ve tüm taraftarlara, Kocaelispor’u güçlendirmek için çaba sarfeden Kocaeli Valimiz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm katkı sunan paydaşlara teşekkür ediyoruz.

Bu netice bize gösteriyor ki, ümitsizliğe düşmeden daha çok çaba, gayret ve destek gerekiyor. 

Kentimizin birleştirici gücü Kocaelispor’umuza tüm Kocaeli olarak güçlü desteğe devam inşallah.”

16 May 2019 - 08:42 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.