Durmak yok, araç kiralamaya devam!

İZAYDAŞ, 12 ay boyunca kullanılacak 35 tane araç kiralamak için ihale açtı. İhale turlarının yine milyon liraları bulması bekleniyor.

Ekonomik krizin kendisini iyice hissettirmeye başlamasının ardından hükümet yetkilileri tasarruf önlemlerini arttıracaklarını açıklamıştı. Tasarruf kapsamında, araç ve bina kiralamaları başta olmak üzere kamu gereksiz harcama yapmayacaktı. Ama buna rağmen Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinde olan İZAYDAŞ 35 tane araç kiralayacak.

İZAYDAŞ’tan verilen ihale ilanın göre, kiralanacak olan araçlar, 8 Nisan 2019 ile 7 Nisan 2020 tarihleri arasında toplam 12 ay boyunca kullanılacak.

İhale sözleşmesinde yer alan, “Tüm araçlar 41 plakalık olacaktır” ibaresi ise dikkat çekti.

Yine belediye bütçesine yüklü miktarda gider yazılmasına sebep olacak olan bu ihale 14 Şubat günü Alikahya’da bulunan İZAYDAŞ binasında yapılacak.

16 Oca 2019 - 11:15 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.