Dünya hala dönüyorsa bu güzel insanların hatırına!

Körfez’de bir vatandaş, sokakta bulduğu hasta köpeği sırtlayarak veterinere götürdü.

Sokak hayvanlarına yapılan eziyet ile ilgili görüntüler içimiz kahretse de bazen öyle güzel anlara şahit oluyoruz ki, “dünya hala dönüyorsa bu güzel insanların hatırına dönüyor” dedirtiyor.

Olayın kahramanı Körfez’den.

Ciğerleri enfeksiyon kaptığı öğrenilen bir sokak köpeğini fark eden duyarı vatandaşımız, hiç tereddüt etmeden köpeği sırtına atarak yola koyundu. O anlar ise sokaktan gecen bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına takıldı.

Görüntülerde sırtındaki köpekle caddede ilerleyen genç, sırtındaki ağırlığa aldırmadan metrelerce ilerliyor. Motosiklet sürücüsünün sorusu üzerine genç, köpeğin ciğerlerinde enfeksiyon olduğunu ve tedavi için veterinere götürdüğünü söylüyor. Sokak köpeğini tedavi ettirmek için sırtında taşıdığını öğrenen sürücü ise gence teşekkür ediyor.

O kişinin adını, sanını, kim olduğunu bilmiyoruz ama bildiğimiz bir gerçek var ki yüreği kocaman bir kişi.

20 Eyl 2018 - 13:01 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.