Dilovası'nda şiddetli rüzgar 3 katlı binanın çatısını uçurdu

Dilovası'nda şiddetli rüzgar nedeniyle 3 katlı bir binanın çatısı uçtu.

Dilovası'nda şiddetli rüzgar 3 katlı binanın çatısını uçurdu
Haber albümü için resme tıklayın

Dilovası Orhangazi Mahallesi 207'nci Sokak üzerindeki 3 katlı binanın çatısı öğleden sonra etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle uçtu. Çatı, yan taraftaki binanın çatısının üzerine devrildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tehlikeli bir durum yaşanmaması için çatıda önlem aldı. Çatı uçmasından dolayı kimseye zarar gelmediğini söyleyen bina sakinlerinden Hüseyin Sağlam, "Aşırı lodos yüzünden çatımızın yarısı uçtu. Yan komşularımızda herhangi bir zarar yok. Herhangi bir can kaybımız yok. Buna da şükürler olsun" dedi.

13 Eki 2020 - 18:49 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

ersoy - Töbe töbe,Allah korumuş!Bu fırtınalı havalardan önce herkesler önlemlerini almalı!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 18:49