Dilenciler zabıtaların gözetiminde

İzmit Zabıtası vatandaşların huzur ve güveni için 7 gün 24 saat boyunca görev yapıyor. Günün her saati İzmit'in sokaklarında görev başında olan zabıtalar dilencilere, kaldırımları işgal eden araç sürücülerine adeta göz açtırmıyor.

Başta cami önleri, otobüs durakları, Yürüyüş Yolu, trafik ışıkları ve semt pazarları olmak üzere insan yoğunluğunun fazla olduğu yerlerde denetimlerini arttıran zabıta ekipleri, duygu sömürüsü yaparak dilenenler hakkında yasal işlem yapıyor. Kendilerine acındırarak kolay yoldan para kazanmayı meslek haline getiren dilencilere para verilmemesi gerektiğini hatırlatan Zabıta yetkilileri dilendiği tespit edilen  33 şahsa müdahale ettiler.

KALDIRIMLAR YAYALARIN

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, engelli yollarına, yaya geçitlerine, kaldırımlara ve gelişigüzel, uygunsuz park eden araçlarla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Kaldırımlara ve yaya geçitlerine uygunsuz park edilen araçlar nedeniyle yayaların bu alanları gerektiği gibi kullanamadığına söyleyen zabıta yetkilileri “ tüm uyarılara rağmen, engelli yollarına, kaldırımlara ve yaya geçitlerine araç park edenler hakkında yasal işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Uyarılara aldırış etmeyen sürücülere hakkında yasal işlem yapılırken araçlar da  çekici yardımıyla bulundukları yerlerden kaldırılmaktadır” şeklinde konuştular. İlgililer, kaldırımların araçlar için değil yayalar için yapıldığını da hatırlattılar.

#

10 Ara 2018 - 09:44 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

İZMİTLİ - BU FOTOĞRAFTAKİ KADIN TAM BİR SANSAR İNSAN DUYGULARINLA SÖMÜREN BİR MAHLUKAT KENDİSİ İZMİT GÜLTEPEDE OTURUYOR 3 KATLI EVİ VAR KOCASI ADAMIM DİYE GEZİYOR ASLEN SAPANCALILAR DİLENMEYİ SANAT EDİNMİŞLER UTANMIYORLARDA İŞ VERSEN ÇALIŞMAZLAR NE GÜZEL HAYAT İNSANLARI KANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR ......

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 09:44