Detaş Beton'da üretim durdu!

Kocaeli'de Destebaşı Grup'un iştiraki olan Detaş Beton Santrallerinin, son dönemde yaşanan dolar kuru dalgalanmaları ve inşaat piyasasındaki durgunluk nedeniyle üretimine ara verdiği öğrenildi.

Günlük beton kapasitesi 2500 m³ olan ve Mehmet Destebaşı’na ait olan Detaş , Sancaktepe, Gebze, Kurtköy, Orhanlı, Göztepe, İzmit, Çayırova ve Kadıköy bölgelerinde bulunan hazır beton tesislerinde üretimi durdurdu. Bir dönem Gebze Ticaret Odası meclis üyeliği yapan Destebaşı, başkanlık yarışına da girmişti. Destebaşı Grup'un bünyesinde yaklaşık 600 kişi çalışıyor.

Beton dışında nakliye, madencilik, demircilik ve çimento alanlarında hizmet veren Destebaşı Grup'un çeklerinin de geri dönmeye başlandığı iddia ediliyor. Firmanın, işçilere ve müşterilerine ödeme yapmadığı, piyasaya mal vermeyi de durdurduğu ileri sürülüyor.

Şirketin "gayrimenkul satarak bu dönemi atlatmayı hedeflediği" iddia edildi.

#

15 Eyl 2018 - 21:53 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

03

Detas calisani - paralarimiza yattilar . Muhattap bulamiyoruz. krizi firsat bilip borclarin ustune yatiyorlar. soylenen dogru ise 300 milyon gitti bizim kidemler bu kadar insanin ahi cikar

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 21:53
02

mazlum - mıkserlerı pompaları kayboldu bırden nereye sakladılar acaba

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 21:53
01

magdur - konkortoda almıslar dıye duyum alıyoruz dogru mu ? bılen yazsın aydınlatsın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 21:53