Deniz hukuku konuşuldu

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi tarafından düzenlene konferansta, deniz hukuku konuşuldu

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi, üyeleri bilgilendirme amaçlı etkinliklerine bir yenisini ekledi. ‘Deniz Egemenlik ve Egemen Yetki Alanları ile Limanların Tabi Olduğu Hukuki Rejim' konulu bir konferans düzenledi. Konferansa konuşmacı konuk olarak Deniz Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi (DEHUKAM) Ankara Üniversitesi Deniz Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan Karan katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel, Başkan Yardımcıları Can Özgülenç, Bilgin İşler, Doğu Marmara Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Sadi Vatan, Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Dr. Musa Aydemir, Meclis Üyesi Atilla Bayramoğlu, üyeler, Hereke Denizcilik Lisesi, STK Temsilcileri ve denizciler konferansta hazır bulundu. Prof. Dr. Hakan Karan katılımcılara 'Deniz Hukuku, Türkiye'nin durumu, Deniz egemenlik alanları, Türk denizcilik tarihi ve sorunları, Ege kıta sahanlığı sorunu' gibi konularda detaylı bilgi aktardı.

Katılımından ve bilgi paylaşımından dolayı Karan’a plaketle teşekkür edildi.

22 Haz 2019 - 09:20 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.