Çocuklar bu sokağı çok sevdi

İzmit Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi’nde oluşturulan sokakta çocuklar güven içinde oynuyorlar.

Kocaeli’nde ilk olan Çocuk Hakları Okulu yanında trafiğe kapalı alanda oluşturulan oyun sokağı çocukların büyük ilgisini çekiyor. Mini futbol, mini basketbol, seksek, köşe kapmaca, yakan top, dokuztaş,  yakan top, istop gibi geleneksel çocuk oyunlarının yanı sıra satranç ve mini bisiklet eğitim pisti de bulunan sokağa gelen çocuklar burada gönüllerince eğlenip hoşça vakit geçiriyorlar.

Derince Atatürk Anaokulu, Emek Dayanışması İlkokulu, Farabi İlkokulu, Ertuğrul Gazi İlkokulu öğrencileri de öğretmenleriyle birlikte sokağa gelerek gönüllerince eğlendiler. İzmit Belediyesi yetkililer,  çocukların haftanın beş günü 09:30 -16:00 saatleri içerisinde öğretmenler eşliğinde oyun sokağından yararlandıklarını belirterek “ sokakla ilgili olarak 331 66 46  numaralı telefondan detaylı bilgi ve randevu alınabilir” dediler.

#

02 Ara 2018 - 12:01 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.