CHP’liler o tabela önünde fotoğraf çektirme yarışında!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nun soyadını taşıyan Kartepe’de ki sokak tabelası, CHP’lilerin foto çektirme mekanı haline geldi.

31 Mart yerel seçimlerinin en tartışmalı yeri kuşkusuz İstanbul oldu. CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu, AK Parti adayı Binali Yıldırma karşında az bir farkla seçimi kazandı. Seçim bitti ama tartışması hala sürüyor. AK Parti ve MHP’nin YSK’ya yaptığı itirazlar ile ilgili süreç devam ediyor.

Bu tartışmaların içinde Ekrem İmamoğlu başkanlık koltuğuna otururken, Kocaeli’deki CHP’liler  ise kendilerine ilginç bir buluşma mekanı buldu.

KartepeSuadiye’de bulunan, Ekrem İmamoğlu’nun soyadını taşıyan sokak tabelası, CHP’lilerin foto çektirme mekanı haline geldi.

İzmit Belediye Meclis üyesi seçilen Süleyman Şen, İmamoğlu Sokak tabelası önünde poz verdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Şen paylaştığı fotoğrafın altına ise, “Onur ve gurur duyuyorum bu sokak bizim Kartepe Suadiye yüz kırk yıldan bu yana...” notu düştü.

Önümüzdeki günlerde sosyal medyada bu tabela önünde daha çok fotoğraf paylaşılacak gibi

24 Nis 2019 - 10:29 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.