CHP ve AK Partili meclis üyeleri Doğan’a onay vermemişti… İzmit Belediyesi satabilecek mi?

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, belediyeye ait mülkiyetleri satmak için belediyeden yetki istemeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz dönem AK Parti ve CHP Meclis üyeleri eski Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a satma yetkisi vermemişti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet İzmit belediyesine ait mülkiyetleri satmak için belediye meclisinden yetki isteyecek. İzmit Belediyesi sınırları içerisinde yer alan 118 arsa ve tarla satışa çıkartmaya hazırlanıyor. Başkan Hürriyet aynı zamanda Nevzat Doğan döneminde inşaat çalışması başlayan Vadi Kent konutlarında, İzmit Belediyesi’ne ait olan daire ve dükkânları da satma yetkisi talep edecek. Bölgede İzmit Belediyesi’ne ait olan 123 adet konut ve işyeri bulunuyor. Hatırlanacağı üzere İzmit eski belediye başkanı Nevzat Doğan, belediyenin taşınmaz arsa ve tarlalarını satmak için belediyeden yetki istemiş AK Parti ve CHP Meclis üyeleri satışa onay vermemişti. Doğan döneminde satışı engellenen arsa ve tarlalar bakalım bu sefer belediye meclisinden geçecek mi? 

AYNI TORBADA SUNACAK

AK Parti kulislerinden alınan bilgiye göre, arsa ve tarlaların satışına tekrar onay verilmeyeceği sadece Belediyenin vadi İzmit’te bulunan dükkan ve dairelerin satışına onay vereceği öğrenilirken, Başkan Hürriyet’in Vadi İzmit’te bulunan İzmit Belediyesine ait dükkan, daireler ile arsa ve tarlaları aynı torba içerisinde meclise sunacağı gelen bilgiler arasında. AK Parti meclis üyeleri aynı torba içerisinde meclise sunulacak olan daire, dükkan ile tarla ve arsaların ayrı ayrı meclise gelmesini talep edeceği öğrenildi.

#

07 Tem 2020 - 08:39 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.