CHP'li avukattan flaş eylem... Hakimi protesto için etek giydi!

İstanbul'da dün bir kadın avukatın etek boyunun kısa olması nedeniyle hakim tarafından tutanak tutulması geniş tepki görmüştü. Kocaeli'de de bu olay için ilginç bir eyleme imza atıldı

İstanbul 2. İş Mahkemesi’nde Avukat Tuğçe Çetin’in etek boyunun kısa olduğunu iddia edip tutanak tutan ve fotoğrafının çekilmesini isteyen hakim Mehmet Yoylu, dün Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından görevden uzaklaştırılmıştı. CHP’nin geçmiş dönem Darıca Belediye meclis üyesi de olan Avukat İbrahim Karslı bugün etek giydi.

Etekli pozunu sosyal medya hesabından da yayınlayan Karslı, “Çok şükür adliyede tacize uğramadan bugünde eve ulaşabildik. Adaleti etek boyuna indirenleri kadını aşağılayanları Protesto ediyorum. Etekle değil etikle” notunu düştü.

30 May 2019 - 18:04 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.