CHP İzmit, çalışmalara mahallelerden başlıyor

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, yerel seçimlere hazırlık toplantısında mahalle temsilcileriyle bir araya geldi.

CHP İzmit İlçe Başkanlığı, 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarına başladı. Mahalle bazlı çalışmalara önem veren ve bu alanlarda çalışmalarını artıran CHP İzmit’te mahalle temsilcileri Şirintepe Mahalle temsilcisi Ertuğrul Baloğlu, Tahir Toksoy, Kocatepe Mahalle temsilcisi Özkan Kaygusuz, Doğan Mahalle temsilcisi Mustafa Yüce, Fatih Mahalle temsilcisi İsmail Yılmaz, Hatipköy Mahalle temsilcisi Yüksel Andız, Serdar Mahalle temsilcisi İskender Çakıllı, Yenimahalle temsilcisi Hürmet Ulaş, Gültepe Mahalle temsilcisi Kerem Balta ve Zabıtan Mahalle temsilcisi Koçali Aydemir, önceki gün ilçe binasında İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ile bir araya geldi. Toplantıda mahallelerde yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

22 Şub 2018 - 12:08 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.