Ceza yemek istemiyorsanız o bölgelere araçlarınızı bırakmayın!

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden, semt pazar alanlarına araç bırakılmaması uyarısı yapıldı. Daha önceden de sık  sık konuyla ilgili  uyarılarda...

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden, semt pazar alanlarına araç bırakılmaması uyarısı yapıldı.

Daha önceden de sık  sık konuyla ilgili  uyarılarda bulunduklarını söyleyen Zabıta yetkilileri, “semt pazar alanlarına bir gün önceden  bırakılan araçlar, pazar kurulduğu günler de kaldırılmamakta bu da pazarcı esnafını zoru durumda bırakmaktadır.

Özellikle pazar günleri Yahya Kaptan ve Kozluk bölgelerinde, Perşembe ve Cumartesi günleri de 15 Temmuz Milli İrade Meydanı üzerinde kurulan Perşembe Pazarı ile Yenişehir Mahallesindeki pazarlarda  bu durumla karşılaşmaktayız.

Uyarılara rağmen semt pazarlarının kurulduğu günlerde araçlarını almayan sürücüler hakkında cezai işlem yapılırken, araçlar da çekiciyle  çekilmektedir. Araç sahiplerinden konuyla ilgili gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz” dediler.

04 Tem 2018 - 10:38 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.