Cengiz Topel umut veriyor… Siz unuttunuz ama biz unutturmayacağız!

Ağustos ayına oranla uçak seferleri artan Cengiz Topel Havalimanı, her şeye rağmen çalışmaya devam ediyor.

Her ay ısrarla yazmaya ve her zaman gündemde tutmaya devam edeceğiz. Herkes unutsa bile biz Cengiz Topel Havalimanı’nı unutturmayacağız. Sadece tek bir hatta yapılan seferlerle Cengiz Topel Havalimanı çalışmaya devam ediyor.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün verilerinden derlenen bilgiye göre, Cengiz Topel Havalimanı’nda Eylül ayında uçuşlar ağustos ayına göre arttı. Ağustos ayında 91 uçuşun yapıldığı Cengiz Topel Havalimanı’nda, Eylül ayındaki uçuş sayısı 128’e yükseldi  Bu uçuşların 20’si ise yurtdışına yapıldı. Bu uçuşlarda taşınan yolcu sayısı ise 5 bin 463 oldu. Yapılan toplam ticari uçuş ise sayısı ise 32 oldu.

2019’in ilk 9 ayında Cengiz Topel’den yapılan toplam uçuş sayısı 943’e, yolcu sayısı ise 44 bin 317’ye yükseldi.  

Cengiz Topel Havalimanı yük taşımacılığında da Eylül ayında önemli bir görev gerçekleştirdi. Eylül ayında havalimanından 74 ton yük taşımacılığı yapıldı.

Kocaeli’nin en önemli ve en çok değer verilen yerlerini başında olması gerekirken maalesef Cengiz Topel Havalimanı o değeri bir türlü göremiyor. Tek hat üzerinden yapılan seferlerle çalışmaya devam ediyor.

Sadece Trabzon seferlerini devam ettiği Cengiz Topel Havalimanı ile ilgili ilerisi için pek bir umut da görünmüyor.

09 Eki 2019 - 11:25 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.