Buz pateni, macera parkı, mesire alanı… O ilçeye yapılacak!

Karamürsel Özcan Özalgın Yüzme Havuzu’nun hemen yanındaki 8 bin metrekarelik alana buz pateni sahası, macera parkı ve mesire alanı yapılacak

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, çocukların ve gençlerin gelişimini desteklemek amacıyla eğitimden kültüre, teknolojiden spora kadar farklı alanlarda hizmet üretmeye devam ediyor. Özellikle geleceğimizin teminatı gençlerimizin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerine imkan tanımak, onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak topluma faydalı bireyler haline getirmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Yıldırım, yeni projeler hazırlayarak gençlere yatırım yapıyor. Başkan Yıldırım şimdi de gençler için çok büyük bir kompleks inşa etmeye hazırlanıyor.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Karamürsel Belediyesi’nin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapmayı planladığı bu büyük proje sayesinde gençler hem şimdiye kadar denemedikleri bir spor dalıyla tanışacak hem eğlenecek hem de keyifli vakit geçirme imkanı bulacak. Bu kompleksten sadece gençler değil 7’den 70’e herkes yararlanacak çünkü içinde sadece buz pateni sahası değil aynı zamanda macera parkı ve mesire alanı da bulunacak. Karamürsel’de her kesime hitap edecek kompleksin projesi tamamlandı, inşaat için gerekli hazırlıklara başlandı.

BUZ PATENİ 

Karamürsel Özcan Özalgın Yüzme Havuzu’nun hemen yanındaki 8 bin metrekarelik alana yapılacak komplekste bir buz pateni sahası olacak. Çocuklara, gençlere ve yetişkinlere hitap edecek buz pateni sahası, ilçe sakinlerini yeni bir spor dalıyla da tanıştıracak. Açık alanda yapılacak bu spor sayesinde Karamürselliler hem paten kaymanın keyfini yaşayacak hem de daha sağlıklı ve zinde kalacak. Karamürsel Belediyesi bu projeyi hayata geçirirken maliyeti düşürmek adına sentetik buz pateni teknolojisinden yararlanacak ancak gerçek buzdan hiçbir farkı olmayacak. Buz pateni sahasının hemen yanına bir de tribün yapılacak.

MACERA PARKI 

Karamürsel Belediyesi, buz pateni sahasının hemen yanına bir de macera parkı yapacak. Şehrin stresinden uzaklaşmak, ailesiyle ya da arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmek isteyenler için muhteşem bir seçenek olan macera parkı, Karamürsel’e renk katacak. Yüksek ip parkuru, tırmanma duvarı, zip-line, serbest düşüş gibi aktivitelerin yer alacağı macera parkında birbirinden ilginç oyun seçenekleri bulunacak. Özellikle çocuklara ve gençlere hitap edecek macera parkında Karamürselliler adrenalin dolu dakikalar geçirecek.

MESİRE ALANI 

Komplekste buz pateni sahası ve macera parkının yanı sıra büyük bir mesire alanı da olacak. 4 bin metrekarelik mesire alanında Karamürselliler ailece piknik yapıp, doğayla baş başa güzel bir gün geçirebilecek. Çocukları paten kayarken ya da macera parkında eğlenirken, aileler de mesire alanında dinlenme imkanı bulacak. Engelsiz yürüyüş yolları ve engelsiz oyun parkının da yer alacağı kompleks yapılırken doğal yapı kesinlikle bozulmayacak, ağaçlara dokunulmayacak. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım bu proje bittiğinde seçim vaatlerinden üçünü aynı anda hayata geçirmiş olacak.

#

21 Oca 2020 - 13:46 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.