Büyükşehir 800 bin litre motorin alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, deniz araçlarında kullanılmak üzere 800 bin litre motorin alacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, büyük bir akaryakıt alımı ihalesine hazırlanıyor. Büyükşehir Belediyesi’nde verilen ihale ilanına göre, deniz ulaşım araçlarında kullanılmak üzere 800 bin litre motorin alınacak.

1 Ocak ile 31 Aralık 2019 tarihleri arasında alınacak olan motorin, miktarlarının günlük olarak idare tarafından yükleniciye bildirilmesi ve yüklenici tarafından günlük partiler halinde teslim edilmesi şeklinde olacak

Miktarı bildirilen motorin İzmit, Hereke, Tütünçiftlik, Yarımca Derince, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel, Darıca, Ulaşlı, Halıdere ve Darıca iskelelerinden teslim alınacak. Ayrıca ihtiyaç duyulduğunda bir gün önceden haber verilmek suretiyle Türkiye karasularında bulunan tüm iskelelerde ve limanlarda teslim alınabilecek. Teslimatın yüzde 80’i İzmit iskelesinden yapılacak.

Bu dev ihale 7 Kasım günü Büyükşehir Belediye binasında yapılacak.

09 Eki 2018 - 13:49 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.