Büyükakın; “Çınarların gölgesinde Anneler Günü’nü kutladı”

Büyükakın, 10 Mayıs Anneler Günü nedeniyle İzmit yürüyüş yolunda sokağa çıkma kısıtlaması belirli saatlerde kalkan ve evden dışarıya çıkan 65 yaş üzeri kadınların anneler günü kutladı.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 10 Mayıs Anneler Günü nedeniyle İzmit yürüyüş yolunda sokağa çıkma kısıtlaması belirli saatler arasında kalkan 65 yaş üzeri kadınların Anneler Günü’nü kutladı. Annelere karanfil hediye eden ve sohbet eden Başkan Büyükakın, dışarıya çıkan 65 yaş üstü vatandaşların bir isteği olup olmadıklarını sordu. “Biz Kocaeli’de annelerimizi hiç unutmadık” diyen Başkan Büyükakın’a, bu ince davranışından dolayı anneler çok teşekkür etti. “Sizleri sağlıklı ve her daim bizim yanı başımızda görmek bize mutluluk veriyor” diyen Başkan Büyükakın, “Koronavirüs nedeniyle uzun bir zamandır evlerinden çıkamayan büyüklerimizin bugün mutlu görmek bizlere enerji verdi” açıklamasını yaptı.

“KIYMETLİ ÇINARLARIMIZIN YANINDA OLDUK”

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık’ın da eşlik ettiği birliktelikte Başkan Büyükakın, İzmit yürüyüş yolu boyunca 65 yaş üstü vatandaşlara ihtiyaçlarına dönük taleplerinin yerine getirilmesi talimatını da verdi. “Başta annelerimiz olmak üzere tüm büyüklerimizin bugünlerde daha çok hayır duasını almalıyız” vurgusunu da yapan Başkan Büyükakın, “Büyüklerimizin sağlıklı bir yaşam sürmesi için biz de elimizden geleni yapıyoruz. Bugün bir kez daha kıymetli çınarlarımızın yanında olduk. Onlarla sosyal mesafeye dikkat ederek keyifli sohbetler gerçekleştirdik. Bizlere karşı gösterdikleri teveccühe de ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini sarf etti.

“DOSTLARIMIZA HEP BİRLİKTE KAVUŞACAĞIZ”

“Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan COVİT-19 salgında evladını kaybeden anneler, annesini kaybeden evlatlar oldu. Hepsine Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum” diyen Başkan Büyükakın, “Halkımızın sağlığı için şu anda bile canla başla çalışan sağlık ordumuzun içindeki annelerimizin de bu özel gününü kutluyorum. Onlara çok minnettarız” açıklamasını yaptı. İzmit Yürüyüş yolu üzerindeki binalarında yaşamlarına devam eden vatandaşlara da selam veren ve sağlıklarını soran Başkan Büyükakın, “İnşallah bugünler geçecek ve bizler hep birlikte çok kısa bir zaman önceki dostlarımıza kavuşacağız” diye konuştu.

10 May 2020 - 18:39 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.