Bunu da gördük… Kocaeli’de market üstü market!

İzmit’te bir marketin üstüne başka bir marketinde şube açması oldukça ilginç bir görüntü oluşturdu.

Son yıllarda büyük süper market zincirleri Kocaeli’de peşi sıra şubeler açıyı. Bazen yanana birkaç marketin şuna is bile görmek mümkün oldu. Bu sefer ise iki büyük market, birbirlerini üzerine şube açtı. İzmit Kuruçeşme’de BİM ve A101, bir iş merkezine altlı üstlü dükkan açtı.

Bu görüntüye Kocaeli Bakkallar Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Bayram Kütük adeta isyan etti. Marketlerin mantar gibi türediğini ifade eden Bayram Kütün, söz konusu fotoğrafı paylaşarak tepkisini dile getirdi.

Kocaeli Bakkallar Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Bayram Kütük,“Mantar Market Zincirlerimizde Racon Değişti , Eskiden Açılan Bir Zincir Marketin Hemen Yakın Muhitine Diğer Zincir Marketlerde Misilleme Olarak Açarlardı , Devler Tepinip Kavga Ederken Olan Küçük Esnafımıza Olurdu , Şimdi Yeni Racon Üst Üste , Mantar Market Zincirlerimizin Para Hırsının Getirdiği Son Noktadan Bir Resim buyrun… Yer Kocaeli…” diye tepki gösterdi.

16 Kas 2019 - 13:48 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.