Bunlar halk düşmanı ama bir türlü açıklanmıyor!

İzmit Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekiplerince yapılan kontrollerde son kullanma tarihi geçmiş gıda maddelerine el konuldu.

İzmit Belediyesi’nin gıda ürünü satan işyerlerine yönelik denetimleri devam ediyor. Belediyenin Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekiplerince yapılan kontrollerde son kullanma tarihi geçmiş gıda maddelerine el konuldu.

Şehir merkezi ve Arızlı bölgesindeki bakkal ve marketlerde yapılan denetimlerde, son kullanma tarihi geçmiş yoğurt, yumurta, tavuk etine rastlanıldı. Tarım İl ve İlçe Müdürlüklerinden yetkililerin de yer aldığı kontrollerde ele geçirilen gıda ürünlerine imha edilmek üzere el konulurken işletme sahipleri hakkında da yasal işlem yapıldı. Bu halk düşmanları ise her zaman olduğu açıklanmadı.

#

17 Eki 2018 - 10:38 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.