Bu işyerleri sahura kadar açık olacak

Ramazan Ayı dolayısıyla, bazı iş kollarındaki esnafın çalışma saatleri uzatıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni’nin aldığı karar ile lokanta, kahvehane, kafeterya, çay bahçesi, çay ocağı, internet salonu ve playstation cafe faaliyet konulu işyerleri sahura kadar vatandaşlara açık olacak. Kocaeli geleninde uygulanacak bu karar sadece belirtilen bu iş kollarında uygulanacak.

İL GENELİNDE UYGULANACAK Büyükşehir Belediyesi encümeni, Ramazan Ayı’nda Kocaeli’ndeki farklı faaliyet konularındaki işyerlerinin sahura kadar açık kalmasına karar verdi. Geçtiğimiz yıllarda Ramazan Ayı’nda her ilçede farklı saat uygulamaları gerçekleştiriliyordu. Alınan bu karar ile Ramazan Ayı’nda il genelinde bütünlük sağlanmış olacak. Böylece belirtilen bu iş kollarındaki işyerleri sahura kadar açık olup, vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.

#

24 May 2017 - 11:40 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.