Bu ihmaller can yakacak!

Bir taraftan yapım bakım ve onarım kapsamında çalışmalarını sürdüren SEDAŞ yetkilileri, diğer taraftan da çalışmalarında ihmaller yaratmaya devam ediyor.

İzmit’in merkezinde bulunan elektrik panolarından birinin açık halde olduğunu gören vatandaşlar ise yaşadıkları tedirginlikle beraber, adeta SEDAŞ yetkililerine ateş püskürdü.

İhmaller kapsamında  elektrik direklerindeki kabloların açık halde bulunmasına bir yenisini daha ekleyen SEDAŞ yetkilileri, bu kez de Kadıköy Mahallesi’nde bulunan İSU’nun önünde elektrik panosunu açık unuttu.

Neredeyse il genelinde çok rastlanılan bir durum olan bu tür tehlikelerin can kaybına yol açacağı unutulurken, yaklaşık bir haftadır açıkta kalan bu elektrik panosunu gören vatandaşlar, SEDAŞ yetkililerin sorumsuz davranışlarına isyan ederek, bir kez daha görev başına çağırdı.

Elektrik panosunun özellikle de yaya kaldırımında bulunmasını da göz önünde bulunduran bölge halkı, bu durumun herhangi bir kazaya sebep olmasının an meselesi olduğunu savundu.  

14 Oca 2019 - 10:33 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.