Bu hafta şemsiyesiz dışarıya çıkmayın!

Kocaeli yeni bir yağışlı havanın etkisi altına girdi. Bu haftanın tamamında yağmur bekleniyor!

Sıcak geçen günlerin ardından Kocaeli yine yağışlı bir havanı etkisi altına girdi. Dün kent genelinde başlayan yağışlı havanın bu haftanın tamamında etkili olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre,  Kocaeli’de bugün gün boyu yağmur var. Hava sıcaklığı en düşük 15, en yüksek ise 20 derece civarında olacak. Yağışların kuvvetli olması, metrekareye ise 21-50 kilogram yağış düşmesi bekleniyor.

Yağışlı hava etkisini yarın da sürdürecek. Hava sıcaklığı 21 derece civarında olacak. Kocaeli’de yağışı hava cuma gününe kadar etkili olurken hava sıcaklıkları ise 21 ile 23 derece arasında değişecek. Yağışlar nedeniyle ani sel, yerel dolu, yıldırım gibi olumsuzlukların meydana gelebileceği tahmin ediliyor.

07 May 2018 - 11:26 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir’den valiliğe - Trafik ile ilgili,oluşabilecek seller ile ilgili,daha önceki yıllardaki hadiselerde düşünülerek Afad,itfaiye,ordu birimleri,belediyeler ve hertürlü kurumla ortak hareket edecek bşr birime ve başında bir vali yardımcısının sürekli bulunması milletimiz lehinedir.Telsiz anonslarında görevlilere sürekli koz kurallarına uymanın yanında bu tip havalardabfidikebşkecek en güvenli sakin hızda gidilmesi söylenmeli,bu işler rutin de değil ama hava muhalefetlerinde sürekli uygulamalı,belki deniz ve hava ulaşımı rüzgara sise vs belli süre durdurulmalı!Herkese görevinde başarılar diliyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mayıs 11:26