Bu görüntü 20 yıl önce çekildi… Erdoğan’la yolu İzmit’te mi kesişti?

17 Ağustos depremi sonrası İzmit’te gelen dönemin ABD Başkanı Bill Clinton’un yanındaki isim dikkat çekti.

17 Ağustos 1999'da saat 03.02'de meydana gelen ve 45 saniye süren 7,4 büyüklüğündeki deprem sonrası İzmit'e dönemin ABD Başkanı Bill Clinton gelmişti.

ABD’li heyet ile birlikte Clinton’ın, İzmit’te yaptığı ziyaretler sırasında gerçekleştirdiği görüntüleri ise AP arşivinden çıkartarak yayınladı.

Görüntülerde Clinton’ın yanında bir kişi dikkat çekiyor. O dönem Clinton’ın ve Recep Tayyip Erdoğan’ın tercümanlığı yapan Egemen Bağış’ın heyetin içerisinde yer aldığı görülüyor.

Egemen Bağış ile Erdoğan’ın yolunun da burada kesiştiği iddia ediliyor. İki isim 17 Ağustos depreminin ardından ziyarete gelen ABD Başkanı ile incelemeler sırasında tanıştığı iddia edilmişti.

İşte o görüntüler:

19 Ağu 2019 - 14:32 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.