Bu fotoğraf ne iş Usta?

İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı Başiskele Belediye Başkan adayının Güven Usta olduğunu açıkladı fakat sosyal medyaya düşen bu fotoğraf karesi tartışma yarattı

İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı önce Başiskele Belediye Başkan adaylarının Mustafa Gürsoy olacağını açıkladı, ardından Güven Usta’yı aday çıkardı.

Bir dönem Büyük Birlik Partisi ve MHP’de siyaset yapan Güven Usta yörüngesini İyi Parti saflarına kaydırmıştı. Güven Usta’nın İyi Parti’den Başiskele Belediye Başkan adayı gösterilmesinin ardından sosyal medyaya çok tartışılacak bir fotoğraf karesi servis edildi.

AK Parti’nin Başiskele Belediye Başkan adayı Yasin Özlü ile kafeteryada istişare yapan Güven Usta ilçede tartışma konusu oldu.

Fotoğraf karesinde Usta masanın kenarında oturması dikkatlerden kaçmazken fotoğrafın üzerine ‘Gündem belli madlenbaşiskele de istişareler, bu akşamki misafirimiz Rıza Güven Usta’  sözlerinin eklenmesi dikkat çekti.

Fotoğrafın 13 Ocak tarihinde çekildiği öğrenildi.

15 Şub 2019 - 10:51 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.