Bu davranış tepki çekti…

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Zekai İren 18 Ocak tarihinde KOTO Başkanı Necmi Bulut’u ziyaret etti, Bulut’a destek verdi, inşaatçıların sıkıntılarını anlattı, ardından KOTO Başkanlığı için çalışmaya başladı.

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Zekai İren yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kocaeli 18 Ocak’ta Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’u makamında ziyaret etti. İren, kentimizde yapılacak olan fuar ve inşaat sektöründe yaşanan aksaklıklarla ilgili Bulut ile fikir alış verişinde bulundu.

Zekai İren Bulut’a yapmış olduğu bu ziyareti sosyal medya adresinden paylaştı. Ziyaretin ardından ise KOTO üyelerini dolaşarak başkan adaylığı için nabız yoklama başladı. Müteahhitler Birliği Başkanı Zekai İren’in bu ziyaretin ardından aday olarak ortaya çıkması, iş dünyasında etik bir davranış olarak görülmedi.

10 Şub 2018 - 15:51 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.