Bu bir “zenginin malı, züğürdün çenesini yorar” haberidir… İşte Kocaeli’nin en pahalı evleri!

Kocaeli’nin en pahalı evleri ortaya çıktı. O evlerin fiyatı ise dudak uçuklatan cinsten…

Kocaeli’de öyle evler var ki, satış fiyatları adeta fiyatları ise dudak uçuklatan cinsten. Satışa çıkan o evlerden özellikle 2 tanesi, istenilen fiyatla öne çıkıyor.

O evlerden biri Darıca’da bulunuyor. Bayramoğlu’nda denize sıfır bir noktada inşa edilen dubleks yalı 8 oda ve 2 salondan oluşuyor. 1900 metrekare büyüklüğündeki bu yalı içinde istenen bedel tam 25 milyon lira. Bu yalının kendine ait bir marinası bulunuyor.

Gölcük Ferhadiye Köyü’nde bulunan 9 oda 4 salonda oluşan, bin metrekare büyüklüğündeki villa ise 24 milyon lira ile satışa çıkmış durumda.

Gölcük Değirmendere’de bulunan 670 metrekare büyüklüğündeki 5+1 villa ise 19 milyon 647 bin lira değerinde satış fiyatı ile dikkat çekiyor.  Villa ve yanında bulunan müştemilat ya da konuk evi olabilecek ayrı bir yapısı daha bulunuyor.

Kocaeli’de satış fiyatı ile önde çıkan bir diğer yapı ise Körfez Şirinyalı’da bulunan yalı. 400 metrekare büyüklüğünde 7 oda ve 1 salonda oluşa yalını satış fiyatı ise 16 milyon 870 bin lira.3 katlı bu villa denize sıfır konumda.

Lüks ve pahalı evleri ile öne çıkan Darıca Bayramoğlu’nda bulunan 4 bin 275 metrekare bir arazi üzerinde 1500 metrekare büyüklüğündeki malikane 15 oda ve 1 salonda oluşuyor. 7 katlı bu yapı için istenen bedel ise 14 milyon lira.

Eğer aradığınız yalı veya villa değil de bir köşkse Kocaeli’de o da var. Gebze Kirazpınar Mahallesi’nde 10 bin metrekare büyüklüğündeki bir arazide kurulu bulunan köşk, 2 bin 500 net kullanım alanına sahip. 12 odası buluna bu kök için istenen bedel ise 12 milyon lira. Ayrıca bu köşkün bir de helikopter pisti bulunuyor.

Bu evlerle birlikte, çeşitli ilan sitelerinde satış fiyatı 10 milyon ve üzerinde 24 adet konut bulunuyor. Bu evler alıcılarını bekliyor.

14 Ara 2019 - 11:01 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.