Bu AVM’nin adı “41” ya astığı bayrak…

41 Burda AVM yönetimi tarafından asılan Galatasaray bayrağı krize sebep oldu.

41 Burda AVM’yi kimler nasıl yönetiyor şaşırmamak elde değil. Açıldığı günden beri pek çok sorunun yaşandığı 41 Burda AVM’ye dev bir Galatasaray bayrağı asıldı. Bayrağın asılması sonrası ise Kocaelispor taraftarları büyük tepki gösterdi.

Kocaeli gibi bir kente, Kocaelispor gibi büyük bir değer varken, hangi akla hizmet böyle bir şeyin yapıldığına akıl sır erdirilemedi.

Bu bayrak skandalı Kocaelispor taraftarları büyük tepki gösterdi. Kocaelispor taraftar derneği Hodri Meydan, 41 AVM yönetimi ile temasa geçerek Galatasaray bayrağının indirilmesini istedi. AVM yönetimi ise taraftarların bu talebini aldırış etmemesi üzerine, Hodri Meydan üyeleri akşam saatlerinde 41 Burda AVM’ye gitti.

Yapılan görüşmeler hakkında açıklama yapan Hodri Meydan tribün lideri Enver Güler, “AVM güvenlik müdürü ve emniyetle görüşmelerde bu konunun AVM’nin yönetim kuruluna sunulduğu, bugün bize dönüş yapılacağı söylendi. Bu doğrultuda gitmeyeceğiz, verilen sözler vaatler neticesinden sadece erteliyoruz, yapmıyoruz değil erteliyoruz” dedi.

41 Burda AVM yönetiminin bu saçma sapan tavrının biran önce gözden geçirmesi ve o bayrağın acilen indirilmesi gerekiyor.

#

13 Haz 2018 - 22:04 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

05

Vatandaş - Hodri meydan dediginiz topluluk geçmişte Galasaray in aldığı o buyuk UEFA Kupasını Kocaelide kutlayamassınız diyip beni darp edip boyumca olan GS bayrağımı almışlardı sene 2000 de!!!! Yurt dışından geldi o kupa kocaelisporu yenip alınan bişey değildi.. Sizce ben ne demeliyim sorarım size??

Beğen(2)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 22:04
04

Semiramis - Asılan bayrak enlerin ve ilklerin takımı, 2017-2018 sezonu şampiyonu Galatasaray’ın bayrağı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 22:04
03

Vatandas - Neyin kafasi bu haber neyin gazlamasi .futbol tatli rekabettir.spor rakiple amansiz mucadeledir musabaka bittiginde rakibi tebriketmek kutlamaktir.yunantakiminn bayragi degil bu ulkenintakimi .kocaeli sporu siyasi rant yapan karaosman ogluna .fikri isiga.serhan gurkana baski yapsinlar.bos isleri biraksinlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 22:04
02

Birkand - Allah Allah bu bir ritüeldir şampiyon takımın bayrağı asılır..KOCAELİSPOR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 22:04
01

Beşiktaş - Bir Beşiktaş taraftarıyım. Ne yazık ki Kocaeli de tespit edilmiş fakat kabullenilmeyen bir futbol terörü var. Kocaeli sporun en son küme düştüğünde Beşiktaş şampiyonluk yaşamıştı. Fethiye caddesinde kutlarken yediğim dayağı unutamıyorum. 15 kişi saldırdılar. Valla ben olsam o bayrağı kaldırırım. Yakarlar valla bu gezegeni. Ne yazık ki olay bu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 22:04