Bölge mahkemesinin kararı bekleniyor… Murat Kibar hakim karşısına çıktı

Macho Bar'ın sahibi Murat Arpacı'yı öldürme suçundan yargılanan Murat Kibar, bugün yeniden hakim karşısına çıktı

2014 Mart ayında İzmit Barlar Sokağı’nda meydana gelen olayda Macho Bar’ın sahibi ile bara müşteri olarak giden Murat Kibar arasındaki tartışmada karşılıklı silahlar çekilmişti. Olayda Muharrem  Arpacı, Murat Kibar tarafından öldürülürken Kibar da Arpacı tarafından kolundan ve dizinden yaralanmıştı.

Cinayet davasının duruşması bugün Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Mahkeme heyeti bölge mahkemesinin kararının beklendiğini ifade ederek Kibar'a söylemek istediği bir şey olup olmadığını sordu. Kibar, ekleyeceği bir şey olmadığını söyledi.

26 Mar 2019 - 12:40 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.