Birisi şu adamı durdursun… “Şifalı” diye kadınları suyun içine atıyor!

Kendini “Mehdi” olarak tanıtıp dua ile kanseri tedavi ettiğini iddia eden Tuncer çiftçi denilen şahısın, şimdide şifalı su diye kadınları ne hale soktuğunun görüntüleri ortaya çıktı…

Adı Tuncer Çiftçi. İzmit’te sahibi olduğu bir radyo üzerinden yaptığı programla neredeyse tüm Türkiye onu tanıdı. Radyo programında para karşılığı dua okuyan, kendini “mehdi” olarak gören, hatta duayla kanseri bile iyileştirdiğini söyleyecek kadar ileri giden bir zat.

Daha önce çeşitli yerlerde hakkındaki suçlamalar sebebiyle gözaltına alınan ama her seferinde kurtulmayı başaran Tuncer Çiftçi'nin öyle bir görüntüsü çıktı ki inanılır gibi değil.

Nerede çekildi bilinmeyen bu görüntüde Tuncer Çiftçi, "su şifalı" diye çevresinde topladığı bir sürü kadını suyun içine sokuyor.

Aynı Tuncer Çiftçi daha öncede çok sayıda salon toplantısı düzenleyip toplu dua seansları yapıyordu. Tabi hepsi beli bir ücret karşılığında...

Vatandaşların dini duygularını kullanıp, onları adeta şaklabana dönüştüren bu ve benzeri şahsılara karşı nasıl bir işlem yapılacak hep birlikte göreceğiz.

26 Tem 2018 - 13:54 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

03

vatandaş - görüntülere bakıyorum da. tamamı cahil insanlar topluluğu, bu kadınların eşleri, babaları, abileri falan yokmu. demiyormu sizin bu adamla dağda o şelalede ne işiniz var diye.

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 13:54
02

Ersoy Pissöver - Bir tane yakınıma yapsın ağzına herkesin içinde......

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 13:54