Birisi bu müdüre tasarruf nedir anlatabilir mi?

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın açıklamasını İl Binasında gerçekleştirdi. Tasarruf seferberliğine karşın İzmit İlçe Sağlık Müdürü Doktor Nazif Aksoy’un makam odasını yenilenmesini eleştiren Ünlü, “Kamu malında yetimin hakkı vardır. Bu harcama hangi düşünceyle yapılmıştır. Bu harcama konusunda harekete geçilmeli ve iptal edilmelidir” dedi.

Birisi bu müdüre tasarruf nedir anlatabilir mi?
Haber albümü için resme tıklayın

Tasarruf seferberliğine karşın İzmit İlçe Sağlık Müdürü Doktor Nazif Aksoy’un makam odasını yenilenmesini eleştiren Ünlü, “Kocaeli’de bu tasarrufu önemseyen, makam araçlarını garaja çeken, harcamalarını geriye düşüren bütün yerel yönetimlere teşekkür ederiz. Gün bir ve beraber olma günüdür fakat bu güzel gelişmeler olurken, bir kamu görevlisi bizi hayrete düşürmektedir. İzmit İlçe Sağlık Müdürü olarak atanan Doktor Nazif Aksoy, ekonomik krize ve uyarılara rağmen makam odasını hangi düşünceyle yenileme kararı almıştır” diye belirtti.

HARCAMA İPTAL EDİLMELİ

Aksoy’la ilgili sözlerini sürdüren Ünlü, “Aksoy’un makamını yenileme kararı kendi şahsına özel bir karar mıdır? İl Sağlık Müdürünün onayladığı bir karar mıdır? Aksoy, bütçeyi nereden bulmuştur? Makamını yenileme bütçesini kendinden mi yoksa döner sermayeden mi sağlamıştır? Kamu malında yetimin hakkı vardır. Bu harcama hangi düşünceyle yapılmıştır. Bu harcama konusunda harekete geçilmeli ve iptal edilmelidir” dedi.

#

17 Eyl 2018 - 14:49 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

oğul - nevzat doğanın harcadığı paraları görmüyorsun onada hesap sorsana

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Eylül 14:49